Rubber trailer mat in paardentrailer

In deze paardentrailer is een vloeistofdichte, rubber trailermat geplaatst. Dit voorkomt dat de houten bodem gaat rotten. Tegen de wand van de paardentrailer is een rubber mat gelijmd, zodat deze wordt beschermd tegen het trappen van het paard. Een rubber trailermat kan de levensduur van een trailer dus aanzienlijk verlengen. De geplaatste rubber trailermat en de rubber laadklepmat hebben een antislip bovenlaag. Een goede grip van het paard zorgt er voor, dat paarden sneller en beter in de trailer lopen en rustiger staan tijdens transport. Doordat de rubber trailermat in de paardentrailer een verende eigenschap heeft, staat het paard comfortabel.

Montage

Noddevelt kan de rubber trailermat of rubber gietvloer in uw paardentrailer plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Rubber trailermatten te koop

Noddevelt levert rubber trailermatten, rubber gietvloeren en rubberen zijwand bescherming voor paardentrailers. Tevens hebben wij rubber laadklepmatten te koop. Kijk eens in onderstaand overzicht.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.