Rubber matten in paardentrailers

Rubber trailermatten, rubber anti-slip matten, rubber gietvloeren, rubber laadklepmatten en aircomfort anti-slip matten voor paardentrailers zijn bij Noddevelt te koop. Hiermee kan een goede anti-slip vloer in de paardentrailer gemaakt worden. Wij leveren ook transparante pvc voor de tussenschotten en Trapbescherming voor de zijwanden. Kijk onderstaand in ons gamma rubber trailermatten.

Overzicht Rubber Matten


Onderdelen van paardentrailer waar rubber matten worden gebruikt.

Rubber trailer mat voor anti-slip vloer in paardentrailer

Rubber trailermatten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit trailers. Het gebruik van een goede rubber trailermat in de paardentrailer heeft een aantal grote voordelen.

Comfort met een rubber trailermat

Onze rubberen gietvloer en trailer matten voor paardentrailers hebben een verende eigenschap. Daardoor geeft het meer comfort dan een harde coating of houten ondergrond, zo komen de paarden beter uitgerust op de eindbestemming. Ten tweede zal een zachte rubber anti-slip vloer in de paardentrailer schaafwonden en blessures helpen voorkomen.

Goede grip in paardentrailer 

Een rubber anti-slip vloer van de paardentrailer of laadklep blijft nog steeds stroef, wanneer de trailer mat of rubber gietvloer nat wordt. Door een goede grip van het paard tijdens het vervoer, heeft het paard meer vertrouwen. De paarden zullen rustiger zijn en vervolgens staan ze beter stil op de rubber trailermat in de paardentrailer tijdens het vervoeren. Kies voor een rubber trailermat of rubber gietvloer van Noddevelt, en u gaat graag op weg met uw paarden!

Duurzame vloer met trailermat

De rubberen antislip matten en gietvloer kunnen vloeistofdicht op de vloer van de paardentrailer worden verlijmd of gegoten. Dit voorkomt dat houten bodems van paardentrailers wegrotten. Daarnaast zijn onze rubber trailer matten speciaal voor paarden geproduceerd. Hiermee kan een kwalitatief hoogwaardige anti-slip vloer gecreëerd worden.

Rubberen oploopmat voor de laadklep of val van de trailer

Het wegglijden tijdens het laden of vervoeren maakt paarden angstig. Hierdoor zijn paarden lastig te laden. Voorkom bange paarden en bestel vandaag nog bij Noddevelt de juiste oploopmat of val van uw paardentrailer. De rubber laadklep matten hebben een speciale antislip bovenlaag met geïntegreerde rubber latten. Door een goede grip van de paarden tijdens het laden krijgen ze weer vertrouwen. De paarden zullen beter en sneller in de paardentrailer lopen. Kijk in het assortiment rubber matten, wij hebben verschillende soorten rubber oploopmatten op voorraad.

Trapbescherming in paardentrailer

Voor de tussenschotten van de paardentrailer hebben we transparante pvc in ons assortiment. Deze rubber matten zijn makkelijk onderaan de schotten van uw paardentrailer te bevestigen. Doordat de pvc flexibel en sterk is, zullen de paarden zichzelf en elkaar niet zo snel bezeren wanneer ze trappen. Rubber trapbescherming tegen de zijwand van de paardentrailer verlijmen, kan de levensduur van een paardentrailer aanzienlijk verlengen. Een rubberen trapbescherming beschermt de zijwanden tegen het trappen van de paarden. Daarnaast zullen de paarden zich niet zo snel bezeren omdat de rubber matten dempend zijn. Indien een paard hard tegen de wand trapt, zal een zachte rubber mat in de paardentrailer helpen schaafwonden en blessures te voorkomen.

Rubber trailer matten te koop

Zelf uw paardentrailer bouwen of opknappen? Neem vrijblijvend contact op met Noddevelt. Alle rubber matten om een veilige en comfortabele paardentrailer te maken zijn bij ons te koop; trailer matten, rubber anti-slip vloer, transparant pvc, rubber trapbescherming en oploopmatten voor laadklep. Koop bij Noddevelt voordelig de beste kwaliteit rubber voor de paardentrailer en wij voorzien u van advies over de juiste montage! Ga naar rubber matten te koop

Bouw of reparatie van paardentrailer

Noddevelt helpt u graag bij de bouw of reparatie van uw paardentrailer. Wij kunnen bijvoorbeeld een rubberen anti-slip vloer in uw paardentrailer plaatsen, of wij helpen u bij het opknappen van uw paardentrailer. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op met Noddevelt voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kijk ook eens bij rubber matten voor paardenvrachtwagens en bij rubber matten voor in paardenstal

Overige Producten:

Bekijk ook eens onze overige rubber en kunststof producten zoals: Rubber mat op maat, rubber matten gebruikt, paardenmatras maar ook voor een crossfit vloer of algemene fitness vloer. Bij kunststof zijn wij een grote leverancier voor particulieren en bedrijven in onder andere kunststof grastegels, grindmatten en grindroosters

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.