Aluminium profielen voor nieuwe trailer-laadklep

Is de klep van uw paardentrailer stuk? Bij onderstaande paardentrailer hebben we een houten trailer-laadklep vervangen door een aluminium laadklep. De laadklep is opgebouwd uit geanodiseerde aluminium profielen. Dat wil zeggen dat de aluminium profielen een oppervlaktebehandeling hebben gehad, zodat ze niet meer oxideren. De geanodiseerde aluminium profielen van de paardentrailer zijn zilvergrijs van kleur.

Het grote voordeel van een aluminium laadklep in een paardentrailer is, dat het nooit meer rot. Na het vervangen van de houten laadklep van uw paardentrailer door een aluminium laadklep, zal deze weer jaren meegaan. Op de aluminium laadklep van de paardentrailer hebben we een rubber antislip mat uit één stuk verlijmd. In de rubber mat zijn de ‘klim’ latten geïntegreerd wat voor extra grip voor de paarden zorgt.

Montage

Noddevelt kan een nieuwe aluminium laadklep in uw paardentrailer plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Aluminium laadklep-profielen te koop

Wilt u zelf uw trailer opknappen, dan kunt u ook bij Noddevelt terecht voor losse aluminium profielen voor de laadklep. Kijk eens in onderstaand overzicht voor aluminium profielen.

Kijk ook eens bij rubber trailermat en aluminium vloeren voor paardentrailer.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.