Aluminium profielen voor nieuwe trailer-laadklep

Achterklep of vloer van paardentrailer vervangen? Bij onderstaande paardentrailer is de houten trailer-laadklep vervangen door een aluminium laadklep. De laadklep is opgebouwd uit geanodiseerde aluminium profielen. Dat wil zeggen dat de aluminium profielen een oppervlaktebehandeling hebben gehad, zodat ze niet meer oxideren. De geanodiseerde aluminium profielen van de paardentrailer zijn zilvergrijs van kleur.

Hout van paardentrailer vervangen door aluminium profielen

Het grote voordeel van een aluminium laadklep in de paardentrailer is, dat het nooit meer rot. Na het vervangen van de houten laadklep van uw paardentrailer door een aluminium laadklep, zal deze weer jaren meegaan. Op de aluminium laadklep van de paardentrailer is een rubber oploopmat uit één stuk verlijmd. In de rubber mat zijn de ‘klim’ latten geïntegreerd wat voor extra grip voor de paarden zorgt.

Achterklep paardentrailer vervangen door aluminium

Bij Noddevelt bestelt u eenvoudig en snel de benodigde materialen voor een nieuwe aluminium laadklep voor uw paardentrailer:
Klik hier of ga naar onze nieuwe website www.noddevelt.nl en ga via Truck & Trailer naar Inrichting / Laadklep.

Aluminium profielen voor opknappen aanhanger en paardentrailer

Wilt u zelf uw trailer of aanhanger opknappen, dan kunt u ook bij Noddevelt terecht voor losse aluminium profielen voor de laadklep, vloeren en wanden. Kijk eens in het overzicht aluminium trailerbouw profielen.

Kijk ook eens bij rubber trailermat en aluminium vloeren voor paardentrailer.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.