Nieuwe aluminium vloer paardentrailer

In deze tweepaards trailer hebben we een houten vloer verwijderd en een nieuwe aluminium vloer geplaatst. Het grote voordeel van een aluminium vloer in een paardentrailer  is, dat het nooit meer rot. Na het vervangen van de houten vloer van uw paardentrailer door een aluminium vloer zal uw paardentrailer nog jaren meegaan.

Op de aluminium vloer van de paardentrailer hebben we een rubber antislip mat uit één stuk verlijmd. Deze naadloze antislip vloer is makkelijk schoon te maken en zorgt voor goede grip voor het paard. Om de paardentrailer te beschermen tegen indeuken en beschadigen is er rubber trapbescherming tegen de wand verlijmd.

Montage

Noddevelt kan een nieuwe aluminium vloer in uw paardentrailer plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe aluminium laadvloer, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden via het contactformulier

Aluminium vloerprofielen te koop

Bij Noddevelt kunt u ook aluminium profielen voor trailervloeren kopen. Kijk eens in onderstaand overzicht voor aluminium profielen.


Kijk ook eens bij rubber trailermat en aluminium profielen voor laadklep.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.