Nieuwe aluminium vloer paardentrailer

In deze tweepaardstrailer is de houten vloer verwijderd en zijn nieuwe aluminium vloerprofielen geplaatst. Het grote voordeel van een aluminium bodem in een paardentrailer  is, dat het nooit meer rot. Na het vervangen van de houten vloer van uw paardentrailer door een aluminium vloer zal uw paardentrailer nog jaren meegaan.Rubber mat op aluminium vloerplanken van de paardentrailer 

Op de aluminium vloerplanken van de paardentrailer is een rubber antislip mat uit één stuk verlijmd. Deze naadloze antislip vloer is makkelijk schoon te maken en zorgt voor goede grip voor het paard. Om de paardentrailer te beschermen tegen indeuken en beschadigen is er rubber trapbescherming tegen de wand verlijmd.

Aluminium vloerprofielen voor aanhanger en paardentrailer kopen

Bij Noddevelt vindt u de benodigde materialen om zelf een nieuwe aluminium bodem in uw paardentrailer te plaatsen. Bekijk onze webshop op www.noddevelt.nl voor het volledige assortiment truck & trailer en lees de blogs hoe u dit aan kunt pakken Kijk eens in ons overzicht voor aluminium profielen te koop.


Kijk ook eens bij rubber trailermat en aluminium profielen voor laadklep.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.