Inrichten paardenvrachtwagens

Bent u een handige klusser? Bouw dan uw eigen paardenvrachtwagen of paardentrailer! Bij Noddevelt bent u op het juiste adres voor alle onderdelen om uw paardenvrachtauto te kunnen bouwen, renoveren of opknappen. Wij bieden u een compleet assortiment accessoires en onderdelen voor uw paardenvrachtwagen of paardentrailer. Ga in onderstaand overzicht naar diverse accessoires en onderdelen voor het bouwen van uw paardenvrachtwagen. Of neem contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Overzicht Inrichting


Professionele paardenvrachtwagen bouwen

Noddevelt is gespecialiseerd in het bouwen en leveren van onderdelen voor moderne professionele paardenvrachtwagens, waarbij kwaliteit en veiligheid bovenaan staat. Wij bouwen naar wens. Van onderdelen voor eenvoudige twee-paards auto tot aluminium laadkleppen, aluminium tussenschotten, aluminium wanden van living of zadelkamer en andere voorzieningen en accessoires voor paardenvrachtauto’s. Door jarenlange ervaring in het bouwen van paardenvrachtwagens kunnen wij zorgdragen voor een comfortabel paardentransport voor u en uw paard.

Klantspecifieke inrichting

De bouw of verbouwing van uw paardenvrachtwagen begint uiteraard met het doornemen van uw persoonlijke wensen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij verschillende inrichtingen aan u voorleggen en alle voor- en nadelen met u doornemen. We bespreken tot in detail wat u voor ogen heeft voor uw paardenvervoer, waardoor we gezamenlijk tot de beste oplossing komen en verschillende opties aan u kunnen voorleggen.Zo kan Noddevelt de onderdelen voor een ultieme paardenvrachtwagen leveren. Wij stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op, waarin wij de verschillende opties en mogelijkheden voor u uitwerken.

Zelf klussen

Door jarenlange ervaring in het bouwen van paarden transportmiddelen kunnen wij u uitstekend advies geven voor het zelf bouwen of opknappen van uw paardenvrachtauto. Komt u er even niet uit, wij staan altijd voor u klaar voor advies of we bieden ondersteuning bij het afbouwen van uw paardenvrachtwagen of trailer. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Noddevelt. Koop bij Noddevelt uw materialen en u krijgt gratis advies over de inrichting en de installatie van de onderdelen!

Reparaties en Onderhoud paardenwagen

Heeft u problemen met uw paardenvrachtauto of -trailer? U kunt bij Noddevelt terecht voor reparaties, onderhoud en verbeteringen. Wij kijken graag naar het probleem en lossen het voor u op. Als het nu gaat om een laadklep die te zwaar is in gebruik, of een slechte/ verouderde vloer, u bent bij ons op het juiste adres. Ga voor meer informatie naar reparaties en onderhoud paardenvrachtwagen of -trailer.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.