Inrichten paardenvrachtwagens

Bent u een handige klusser? Bouw dan uw eigen paardenvrachtwagen of paardentrailer! Bij Noddevelt bent u op het juiste adres voor alle onderdelen om uw paardenvrachtauto te kunnen bouwen, renoveren of opknappen. Wij bieden u een compleet assortiment accessoires en onderdelen voor uw paardenvrachtwagen of paardentrailer. Ga in onderstaand overzicht naar diverse accessoires en onderdelen voor het bouwen van uw paardenvrachtwagen. Of neem contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Overzicht Inrichting


Professionele paardenvrachtwagen bouwen

Noddevelt is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor moderne professionele paardenvrachtwagens, waarbij kwaliteit en veiligheid bovenaan staat. Van onderdelen voor eenvoudige twee-paards auto tot aluminium laadkleppen, aluminium tussenschotten, aluminium wanden van living of zadelkamer en andere voorzieningen en accessoires voor paardenvrachtauto’s. Door jarenlange ervaring in het bouwen van paardenvrachtwagens kunnen wij zorgdragen voor een comfortabel paardentransport voor u en uw paard.

Zelf klussen

Door jarenlange ervaring in het bouwen van paarden transportmiddelen kunnen wij u uitstekend advies geven voor het zelf bouwen of opknappen van uw paardenvrachtauto. Komt u er even niet uit, wij staan altijd voor u klaar voor advies of we bieden ondersteuning bij het afbouwen van uw paardenvrachtwagen of trailer. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met Noddevelt. Koop bij Noddevelt uw materialen en u krijgt gratis advies over de inrichting en de installatie van de onderdelen!

Reparaties en Onderhoud paardenwagen

Wegens te volle agenda zijn wij gestopt met het repareren van paardenwagens. Wij kunnen u wel adviseren over eventuele nieuwe onderdelen zoals aluminium planken of rubber matten.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.