Aluminium profielen voor paardentrailers

Noddevelt is gespecialiseerd in aluminium vloeren en aluminium wanden voor aanhangwagens en paardentrailers. Bij ons koopt u aluminium profielen op maat voor uw paardentrailer. Tevens kunnen wij u voorzien van aluminium eindprofielen voor de reparatie van uw paardentrailer. Naast aluminium profielen kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende producten, zoals bijvoorbeeld rubber matten en lijm voor afdichting van uw paardentrailer. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

Overzicht Aluminium Profielen


Voordelen van aluminium trailerbouw profielen voor trailer en aanhanger

Lichtgewicht aluminium vloerprofielen voor paardentrailers

Aluminium wordt gebruikt om lichtere paardentrailers te maken, waardoor de uitstoot van rookgas-emissies wordt verminderd. Aluminium is sterk, licht, slijtvast en roestbestendig en daardoor erg geschikt voor veel toepassingen. Daarnaast is het aluminium duurzaam, want het is goed te recyclen. Met name in de carrosseriebouw van paardentrailers zijn aluminium vloerprofielen, aluminium wandprofielen, hoekprofielen, scharnieren en dakplaten, daardoor niet meer weg te denken.

Aluminium trailerprofielen rotten niet 

Het komt regelmatig voor dat de vloeren of wanden van een paardentrailer vervangen moet worden, omdat deze rot zijn. Met aluminium vloerplanken creëert u in uw paardentrailer een stevige, duurzame bodem die sterk is en niet gaat rotten. Onze aluminium vloerplanken zijn speciaal gemaakt voor aanhangwagens en paardentrailers. Ze zijn sterk, licht en gemakkelijk te plaatsen. De aluminium planken zijn leverbaar in lengtes tot 7,5 meter.

Diverse aluminium profielen trailer en aanhanger  

Er zijn verschillende onderdelen van paardentrailers waarin aluminium kan worden toegepast. Hierbij kun je denken aan aluminium chassis, aluminium vloeren, aluminium zijplanken, aluminium daken en aluminium zijborden. Veel van deze profielen zijn geanodiseerd aluminium (zilvergrijze kleur), zodat u niet meer hoeft te verven.

Aluminium trailerbouw profielen 

Randen, hoeken en overgangen van verschillende materialen kunnen ook perfect afgewerkt worden met aluminium profielen. Aluminium eindprofielen voor uw paardentrailer zijn in verschillende maten te verkrijgen. Met de aluminium onderdelen van Noddevelt kunt u wanden, de laadklep en de vloer van uw paardentrailer perfect afwerken.
Kortom, vervang het hout van uw paardentrailer door aluminium en uw paardentrailer gaat nog jaren mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Aluminium profielen voor aanhanger en trailer kopen  

Koop bij Noddevelt voordelig aluminium planken voor uw paardentrailer. Wij kunnen dit voor u gemakkelijk op maat zagen.

Ga naar aluminium profielen te koop

In ons assortiment vindt u ook veel soorten aluminium planken en profielen voor paardenvrachtwagens.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.