Vierkante verstek ramen in paardenvrachtwagen

Deze DAF paardenvrachtwagen heeft aan de voorkant van de paarden één zesdelig vierkant verstek raam. Het raam bestaat uit zes halfzakkende ramen die onafhankelijk open en dicht kunnen. Het verstek raam aan de voorkant is maar liefst 2.70 m breed en 60 cm hoog. Aan de achterkant van de paarden is gekozen voor drie tweedelige schuif ramen van 1,2 m breed en 30 cm hoog. De ramen in de paardenvrachtwagen geven veel daglicht, waardoor de paardenvrachtwagen zeer ruimtelijk wordt. De vierkante ramen zorgen voor een strak en modern uiterlijk van de paardenvrachtauto en goede ventilatie.

Inrichting van de paardenvrachtwagen

Om de laadbak optimaal in te delen, is bij deze paardenvrachtwagen gekozen voor een zadelkast aan de zijkant van de paardenwagen, vóór de paarden. De zadelkast loopt onder de laadvloer door tot aan de chassisbalk. Op deze paardenvrachtauto kunnen drie paarden achterwaarts geladen worden en vier paarden dwars geladen worden. Met zij-laadklep en achter-laadklep is dit een ideale indeling om paarden te kunnen laden en lossen zonder veel te hoeven wisselen. De aluminium rekken op de laadkleppen zorgen er voor dat de paarden niet naast de laadkleppen stappen.

Montage

Noddevelt kan ramen in uw paardenvrachtwagen plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ramen voor paardenvrachtwagens te koop

Bij ons kunt u voordelig ramen voor paardenvrachtwagens kopen om ze vervolgens zelf te plaatsen. Kijk eens in onderstaand overzicht voor paardenvrachtwagenramen.

Kijk ook eens bij inrichting paardenvrachtwagen of aluminium schotten.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.