R9 Trailermat 1,80 x 3,30m

Afmeting: 1800x3300x8
Zwart
Materiaal: Rubber

Kant en klare rubber trailermat 1,80m x 3,3,m


Eigenschappen 

De rubber trailermat is eenvoudig op maat te snijden. Sterke trailermat uit één stuk met deze mat kunt u de paardentrailer voorzien van een vloermat die uit één stuk rubber bestaat. De trailer matten beschikken over goede antislip, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslagprofiel van de rubber trailermat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Deze kant en klare trailermatten hebben een inlage, die de mat extra sterkt maakt.

Verlijmen

U kunt dit rubber zowel los leggen, als vloeistof dicht verlijmen. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. Vloeistofdicht verlijmd geeft een betere bescherming voor een houten ondervloer. De textiel afdruk aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de houten of aluminium bodem van de paardentrailer mogelijk. We hebben tevens aluminium vloer profielen voor trailers in ons assortiment.

Comfortabel

De rubber trailermat voor de paardentrailer heeft een verende eigenschap. Het is comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of kunststof coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven.

Voor de trailer hebben we tevens de kant en klare antislipvloer 1,66 x 3,20m en antislipmat 1,34 x 3,20m in ons assortiment.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.