Ramen in paardenvrachtwagen

Voordelig ramen voor paardenvrachtwagens koopt u bij Noddevelt. Onze paardenvrachtwagen ramen zijn eenvoudig te monteren door een klemmontage systeem. Optioneel zijn alle paardenvrachtwagen ramen te voorzien van rvs tralies. Bekijk in ons gamma paardenvrachtwagen ramen wat er mogelijk is.

Overzicht Ramen & Dakluiken


Goede kwaliteit paardenvrachtwagen ramen

De paardenvrachtwagen ramen zijn voorzien van 5 mm dik grijs getint glas, met E-keurmerk. Vanwege de veiligheid mogen in Europa alleen ramen met een E-keurmerk in een paardenvrachtwagen geplaatst worden. De aluminium frames van de paardenvrachtwagen ramen zijn zwart gecoat met industriële poedercoating. Deze coating voorkomt verkleuring van het frame en garandeert een lange levensduur. Alle paardenvrachtwagen ramen zijn voorzien van een makkelijk bedienbaar sluitwerk en kunnen in verschillende standen open worden gezet. Tevens zijn de aluminiumprofielen zodanig ontwikkeld dat op eenvoudige wijze tralies geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn de tralies volledig geïntegreerd en één geheel met het raam.

Paardenvrachtwagen ramen met radius hoeken

De meest voorkomende ramen voor paardenvrachtwagens zijn ramen met ronde hoeken. De ramen worden met een klemsysteem in de paardenvrachtwagen gemonteerd. Optioneel kunnen de ramen met ronde hoeken worden uitgebreid met meerdere raamdelen in één frame. Deze ramen die uit meerdere modules bestaan kunnen goed gecombineerd worden met de standaard paardenvrachtwagenramen met radius hoeken.

Verstek ramen met vierkante hoeken

De verstek ramen met haakse hoeken geven de paardenvrachtwagen een strak, eigentijds uiterlijk. Ook deze ramen kunnen leveren met twee tot vijf modules in één raam. Door plaatsing van meerdere modules in één frame, krijgt men veel daglicht en ventilatie mogelijkheden. De ruimte binnen de paardenvrachtwagen wordt hierdoor licht en ruimtelijk, wat paarden weten te waarderen. De module verstek ramen zijn te combineren met enkelvoudige verstek ramen.

Glas-in-glas ramen

Glas-in-glas ramen liggen volledig vlak op de wand van de paardenvrachtwagen en worden gemonteerd door middel van kleefmontage met ms-polymeerkit. De glas-in-glas ramen kunnen optioneel ook geleverd worden met dubbelglas. Een innovatief systeem om luxe paardenvrachtwagens een mooi en strak uiterlijk te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijke afmetingen van de glas-in-glas paardenvrachtwagen ramen

Dakramen en -luiken voor paardenvrachtwagens

Naast ventilatoren voor paardenvrachtwagens heeft Noddevelt ook dakramen en dakluiken. De dakluiken en dakramen voor paardenvrachtwagens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Waarom ramen in uw paardenvrachtwagen?

Ramen in een paardenvrachtwagen geven veel daglicht, waardoor de paardenvrachtwagen zeer ruimtelijk wordt. Naast dakluiken en ventilatoren zijn ramen een van de mogelijkheden om voor goede ventilatie in de paardenvrachtwagen te zorgen. De ramen kunnen in vier verschillende standen geopend worden. Het is dus een ideaal product om het verblijf van uw paard op de vrachtauto aangenaam te maken.

Montage van paardenvrachtwagen ramen

Bij de ramen wordt een klemlijst meegeleverd, waardoor ze makkelijk te monteren zijn. De klemlijst zijn al voorgeboord en het buitenframe van het raam bevat gaten met m4 schroefdraad. Alle paardenvrachtwagen-ramen uit ons assortiment hebben een klemsysteem profiel, geschikt voor montage in een wand van 18 tot en met 50 mm. Uit de praktijk is gebleken dat de montage van onze paardenvrachtwagen ramen minstens twee keer zo snel gaat, dan van andere raamsystemen. Een raam kan in enkele minuten gemonteerd worden in uw paardenvrachtwagen! Noddevelt kan ramen, ventilatoren, dakramen of dakluiken in uw paardenvrachtwagen plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ramen en ventilatoren voor paardenvrachtwagens te koop

Bij ons kunt u voordelig ramen en ventilatoren voor paardenvrachtwagens kopen om ze vervolgens zelf te plaatsen. Kijk eens in het overzicht paardenvrachtwagenramen.

Kijk ook eens bij rubber matten voor paardenvrachtwagen of aluminium profielen.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.