Paardenvrachtwagen Ramen en Dakluiken. 

Ramen en dakluiken voor paardenvrachtwagens koopt u voordelig bij Noddevelt. Onze paardenvrachtwagen ramen en dakluiken zijn eenvoudig te monteren door een klemmontage systeem. Optioneel zijn alle paardenvrachtwagen ramen te voorzien van rvs tralies. Kijk is ons assortiment paardenvrachtwagen ramen en dakluiken.

Webshop Ramen & Dakluiken


Ramen voor paardenwagen en camions van goede kwaliteit. 

De paardenvrachtwagen ramen zijn voorzien van 5 mm dik grijs getint glas, met E-keurmerk. Vanwege de veiligheid mogen in Europa alleen ramen met een E-keurmerk in een paardenvrachtwagen geplaatst worden. De aluminium frames van de paardenwagen ramen zijn zwart gecoat met industriële poedercoating. Deze coating voorkomt verkleuring van het frame en garandeert een lange levensduur. Alle ramen voor paardenwagens zijn voorzien van een makkelijk bedienbaar sluitwerk en kunnen in verschillende standen open worden gezet. Tevens zijn de ramen zodanig ontwikkeld dat op eenvoudige wijze tralies geplaatst kunnen worden. Hierdoor zijn de tralies volledig geïntegreerd en één geheel met het raam.

Paardenvrachtwagen ramen met radius hoeken

De meest voorkomende ramen voor paardenvrachtwagens zijn ramen met ronde hoeken. De ramen worden met een klemsysteem in de paardenvrachtwagen gemonteerd. Optioneel kunnen de ramen met ronde hoeken worden uitgebreid met meerdere raamdelen in één frame. Deze ramen die uit meerdere modules bestaan kunnen goed gecombineerd worden met de standaard paardenvrachtwagenramen met radius hoeken.

Paardenwagen ramen met vierkante hoeken

De verstek ramen met haakse hoeken geven de paardenvrachtwagen een strak, eigentijds uiterlijk. Ook deze paardenwagen ramen kunnen leveren met twee tot vijf modules in één raam. Door plaatsing van meerdere modules in één frame, krijgt men veel daglicht en ventilatie mogelijkheden. De ruimte binnen de paardenvrachtwagen wordt hierdoor licht en ruimtelijk, wat paarden weten te waarderen. De module verstek ramen zijn te combineren met enkelvoudige verstek ramen.

Paardenwagen glas-in-glas ramen

Glas-in-glas ramen liggen volledig vlak op de wand van de paardenvrachtwagen en worden gemonteerd door middel van kleefmontage met ms-polymeerkit. De glas-in-glas ramen voor paardenwagens kunnen optioneel ook geleverd worden met dubbelglas. Een innovatief systeem om luxe paardenvrachtwagens een mooi en strak uiterlijk te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijke afmetingen van de glas-in-glas paardenvrachtwagen ramen

Dakramen en -luiken voor paardenvrachtwagens

Naast ventilatoren voor paardenvrachtwagens heeft Noddevelt ook dakramen en dakluiken. De paardenwagen dakluiken en paardenwagen dakramen voor paardenvrachtwagens zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Waarom ramen in uw paardenvrachtwagen?

Ramen in een paardenvrachtwagen geven veel daglicht, waardoor de paardenvrachtwagen zeer ruimtelijk wordt. Naast paardenwagen dakluiken en ventilatoren zijn ramen een van de mogelijkheden om voor goede ventilatie in de paardenvrachtwagen te zorgen. De ramen kunnen in vier verschillende standen geopend worden. Het is dus een ideaal product om het verblijf van uw paard op de vrachtauto aangenaam te maken.

Montage van paardenvrachtwagen ramen

Bij de paardenwagenramen wordt een klemlijst meegeleverd, waardoor ze makkelijk te monteren zijn. De klemlijst zijn al voorgeboord en het buitenframe van het raam bevat gaten met m4 schroefdraad. Alle ramen voor camion's uit ons assortiment hebben een klemsysteem profiel, geschikt voor montage in een wand van 18 tot en met 50 mm. Uit de praktijk is gebleken dat de montage van onze paardenvrachtwagenramen minstens twee keer zo snel gaat, dan van andere raamsystemen. Een raam kan in enkele minuten gemonteerd worden in uw paardencamion! Noddevelt kan ramen, ventilatoren, dakramen of dakluiken in uw paardenvrachtwagen leveren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ramen en dakluiken voor paardenvrachtwagens te koop

Ramen en dakluiken voor paardenvrachtwagens koopt u voordeling bij ons. Kijk eens in het overzicht ramen en dakluiken.

Kijk ook eens bij rubber matten voor paardenvrachtwagen of aluminium trailer planken
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.