Rubber matten in paardenvrachtwagen

Rubber matten voor paardenwagens zoals rubber anti-slip matten, rubber gietvloeren en rubber oploopmatten voor paardenvrachtwagens of paardencamionettes zijn te koop bij Noddevelt. Rubber matten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit paardenwagens. Hiermee kan een goede anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of paardencamion gemaakt worden. Daarnaast leveren wij transparante pvc voor de tussenschotten en trapbescherming van de paardenwagen. Kijk onderstaand in ons gamma rubber matten.

Overzicht Rubber matten


Rubber anti-slip vloeren in paardenvrachtwagen

Een goede rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of -camion heeft een aantal grote voordelen. 

Goede grip

Een vloer met goede grip is uitermate belangrijk voor een veilig vervoer van uw paard. Een rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of op de laadklep is dan ideaal. Wanneer rubber nat wordt, blijft het in tegenstelling tot veel andere vloermaterialen nog steeds stroef. , Bovendien zal een zachte rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen, mocht een paard ten val komen tijdens het vervoer


Comfort

Onze rubber gietvloer en rubber matten voor paardenvrachtwagens hebben een verende en dempende eigenschap, daardoor geeft het meer comfort dan een harde coating of houten ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de eindbestemming komen.


Duurzaam


De rubberen gietvloer, smeervloer en antislip matten kunnen vloeistofdicht op de vloer van de paardenvrachtauto worden gegoten of verlijmd. Dit voorkomt dat houten ondervloeren van paardenvrachtwagens wegrotten. Daarnaast zijn onze rubber producten speciaal voor paarden geproduceerd. Met de beste kwaliteit kan er een hoogwaardige anti-slip vloer gecreëerd worden.

Verschillende toepassingen rubber matten 

Rubber is ideaal materiaal om te gebruiken in paardenvrachtwagens. Daarom wordt rubber voor verschillende onderdelen van paardenvrachtwagens gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden waarbij rubber matten worden gebruikt in paardenwagens of paardencamion

Rubber oploopmat voor de laadklep paardenwagen

Bestel vandaag nog bij Noddevelt de juiste oploopmat voor uw paardenwagen of rubber mat voor uw paardencamion. Het wegglijden tijdens het laden of vervoeren maakt paarden bang. De paarden zullen hierdoor lastig te laden zijn en voorkomt angstige paarden. Een rubberen oploopmat voor de laadklep heeft een speciale antislip bovenlaag met geïntegreerde rubber latten. Door een goede grip van het paard tijdens het laden, krijgt het paard weer vertrouwen. De paarden zullen beter en sneller in de paardenvrachtwagen lopen. Kijk in het assortiment rubber matten; wij hebben verschillende afmetingen rubber oploopmatten op voorraad.

Rubber trapbescherming in paardenvrachtwagen

Door een rubberen trapbescherming in de paardenvrachtwagen tegen de wand van de paardencamion te verlijmen, wordt deze beschermd tegen het trappen van de paarden. De rubber mat kan dus de levensduur van een paardenvrachtwagen aanzienlijk verlengen. Daarnaast zullen de paarden zich niet zo snel bezeren omdat de rubber trapbescherming meeveren. Indien een paard hard tegen de wand trapt, zal een zachte rubber mat in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen. Voor de tussenschotten van de paardenvrachtwagen hebben we transparante pvc of zwarte transportbanden te koop. Deze rubber matten zijn makkelijk onderaan de schotten van uw paardenvrachtwagen te bevestigen. Doordat de pvc flexibel en sterk is, zullen de paarden zichzelf en elkaar niet zo snel bezeren wanneer ze trappen.

Rubber matten paardencamion te koop

Zelf uw paardenwagen bouwen of opknappen? Koop bij Noddevelt voordelige de beste kwaliteit rubber voor de paardenvrachtwagen en u krijgt gratis advies over de montage! Alle rubber matten om een veilige en comfortabele paardenvrachtwagen of paardencamionette te maken zijn bij ons te verkrijgen; transparant pvc, rubber anti-slip vloer, rubber trapbescherming en anti-slip matten voor laadklep. Ga naar rubber matten paardenwagen te koop

Reparatie paardencamion of -wagen 

Noddevelt kan bijvoorbeeld een rubberen anti-slip vloer in uw paardenvrachtwagen plaatsen. Of wij helpen u bij het opknappen van uw paardenvrachtwagen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op met Noddevelt voor meer informatie en de mogelijkheden.

Een breed assortiment: 
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.