Rubber matten in paardenvrachtwagen

Noddevelt heeft een groot assortiment rubber anti-slip matten, rubber gietvloeren, rubber laadklepmatten en aircomfort anti-slip matten voor paardenvrachtwagens of paardencamionettes. Rubber matten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit paardenvrachtwagens. Hiermee kan een goede anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of paardencamion gemaakt worden. Daarnaast leveren wij transparante of zwarte pvc voor de tussenschotten en vlakke rubber matten voor de zijwanden van de paardenvrachtwagen. Kijk onderstaand in ons gamma rubber matten.

Overzicht Rubber matten


Rubber is ideaal materiaal om te gebruiken in paardenvrachtwagens. Daarom wordt rubber voor verschillende onderdelen van paardenvrachtwagens gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden waarbij rubber matten worden gebruikt in paardenwagens of -camionettes.

Rubber anti-slip vloeren in paardenvrachtwagen

Een goede rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of -camion heeft een aantal grote voordelen.

Goede grip

Een vloer met goede grip is uitermate belangrijk voor een veilig vervoer van uw paard. Een rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen of op de laadklep is dan ideaal. Wanneer rubber nat wordt, blijft het in tegenstelling tot veel andere vloermaterialen nog steeds stroef. , Bovendien zal een zachte rubber anti-slip vloer in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen, mocht een paard ten val komen tijdens het vervoer

Comfort

Onze rubber gietvloer en anti-slip matten voor paardenvrachtwagens hebben een verende en dempende eigenschap, daardoor geeft het meer comfort dan een harde coating of houten ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de eindbestemming komen.

Duurzaam

De rubberen gietvloer en antislip matten kunnen vloeistofdicht op de vloer van de paardenvrachtauto worden gegoten of verlijmd. Dit voorkomt dat houten ondervloeren van paardenvrachtwagens wegrotten. Daarnaast zijn onze rubber producten speciaal voor paarden geproduceerd. Met de beste kwaliteit kan er een hoogwaardige anti-slip vloer gecreëerd worden.

Rubber anti-slip mat voor de laadklep/val van de paardencamionette

Het wegglijden tijdens het laden of vervoeren maakt paarden bang. De paarden zullen hierdoor lastig te laden zijn. Voorkom angstige paarden en bestel vandaag nog bij Noddevelt de juiste mat voor de laadklep van uw paardenvrachtwagen of val van de paardencamion. De rubberen anti-slip mat voor de vloer van de laadklep heeft een speciale antislip bovenlaag met geïntegreerde rubber latten. Door een goede grip van het paard tijdens het laden, krijgt het paard weer vertrouwen. De paarden zullen beter en sneller in de paardenvrachtwagen lopen. Kijk in het assortiment rubber matten; wij hebben verschillende afmetingen rubber laadklepmatten op voorraad.

Rubber matten voor trapbescherming in paardenvrachtwagen

Door een rubberen trapbescherming tegen de wand van de paardencamion te verlijmen, wordt deze beschermd tegen het trappen van de paarden. De rubber mat kan dus de levensduur van een paardenvrachtwagen aanzienlijk verlengen. Daarnaast zullen de paarden zich niet zo snel bezeren omdat de rubber matten meeveren. Indien een paard hard tegen de wand trapt, zal een zachte rubber mat in de paardenvrachtwagen helpen schaafwonden en blessures te voorkomen. Voor de tussenschotten van de paardenvrachtwagen hebben we transparante of zwarte pvc te koop. Deze rubber matten zijn makkelijk onderaan de schotten van uw paardenvrachtwagen te bevestigen. Doordat de pvc flexibel en sterk is, zullen de paarden zichzelf en elkaar niet zo snel bezeren wanneer ze trappen.

Rubber matten te koop

Zelf uw paardenwagen bouwen of opknappen? Alle rubber matten om een veilige en comfortabele paardenvrachtwagen of paardencamionette te maken zijn bij ons te verkrijgen; transparant pvc, rubber anti-slip vloer, rubber trapbescherming en anti-slip matten voor laadklep. Koop bij Noddevelt voordelig de beste kwaliteit rubber voor de paardenvrachtwagen en u krijgt gratis advies over de montage! Ga naar rubber matten te koop

Bouw of reparatie

Noddevelt kan bijvoorbeeld een rubberen anti-slip vloer in uw paardenvrachtwagen plaatsen. Of wij helpen u bij het opknappen van uw paardenvrachtwagen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op met Noddevelt voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kijk ook eens bij trailermatten en bij rubber matten paardenstal.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.