Lijm en kit paardentrailers

Noddevelt heeft lijmen en kitten voor paardentrailers in haar gamma. Kijk in het onderstaande overzicht voor ms-polymeerkit, siliconenkit en verschillende lijmen voor de vloeren en wanden van paardentrailers.

Webshop Lijm & Kit


Voorkom rotting van uw paardentrailervloer door een goede afdichting Het komt vaak voor dat de houten vloer van een paardentrailer vervangen moet worden, omdat deze is gaan rotten. Door een rubbermat in de paardentrailer te verlijmen, voorkomt u condens en urine tussen de ondervloer en de rubbermat. Indien u daarnaast de naden tussen de mat en de trailerwand voorziet van een kitrand, zal de houten bodem veel langer meegaan. Bij Noddevelt kunt u terecht voor de diverse onderdelen, maar wij kunnen u ook het werk uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken met u mee!

Waterdichte vloer paardentrailer

Volgens de huidige milieu-eisen dient men in paardentrailers te beschikken over een vloeistofdichte vloer. Enerzijds kan dit gecreëerd worden met onze rubber gietvloer. Anderzijds door het verlijmen en afkitten van een rubbermat in de paardentrailer. Een andere optie is het plaatsen van een aluminium vloer.

Lijm en kit voor paardentrailers kopen  

Koop bij Noddevelt voordelig kit en lijm voor de paardentrailers. Wij kunnen het eventueel voor u verzenden.

Ga naar gamma lijm en kit

In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten lijmen en kitten voor paardenvrachtwagens.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.