Reparatie en onderhoud paardenvrachtwagens 

Bij Noddevelt kunt u terecht voor een onderhoud en reparatie aan uw paardenvrachtwagen. Een goed onderhouden paardenvrachtwagen zorgt er voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, wanneer u onderweg bent met uw paard. Onderhoud daarom uw paardenvrachtwagen regelmatig. Neem vandaag nog contact op met Noddevelt en maak vrijblijvend een afspraak met ons. Wij helpen u graag. In veel gevallen is het probleem sneller opgelost dan u denkt! Hieronder kunt u verschillende onderdelen vinden om zelf uw paardenvrachtwagen op te knappen.Wat wordt gedaan bij de onderhoudsbeurt van uw paardenvrachtwagen?

De onderhoudsbeurt is een combinatie van onderhoud en eventueel reparatie van alle relevante onderdelen van uw paardenvrachtwagen. Bij de onderhoudsbeurt wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende aspecten:
  • Kwaliteit van bodem, wanden en laadklep
  • Deugdelijk zijn van de inrichting, schotten, dekenrek, deuren en sluitingen
  • Goede verlichting

Houten bodem en wanden van paardenvrachtwagen vervangen.

Het kan voorkomen dat de vloer van uw paardenvrachtwagens rot is. Wij kunnen dit repareren of de gehele vloer vervangen. Als de rest van de paardenvrachtauto in goede staat is, besluiten klanten vaak om de houten vloer te (laten) vervangen door een aluminium bodem. Door het hout van uw paardenvrachtwagen te vervangen door aluminium, rot de paardenvrachtwagen niet meer en gaat deze nog jaren mee. Door rubberen trapbescherming aan te brengen in uw paardenvrachtwagen blijven de wanden veel langer in goede staat. Er komen geen beschadigingen en hiermee voorkomt u het rotten van houten wanden. Om een paard veilig te vervoeren is een antislip-vloer belangrijk. Voor paardenvrachtwagens bieden wij een rubberen gietvloer of diverse rubber paardenvrachtwagenmatten aan.

Verlichting paardenvrachtwagen

Verlichting is een essentieel onderdeel van uw paardenvrachtauto. Het is essentieel voor uw zichtbaarheid op de weg, en dus voor uw veiligheid. Daarnaast zal een goede verlichting in de paardenvrachtwagen het laden van uw paard bevorderen. Een paard loopt namelijk het makkelijkst van een donkere naar lichte omgeving. Wij kunnen de verlichting in paardenvrachtwagens repareren of desgewenst aanpassen.

Gespecialiseerde paardenvrachtwagenmonteurs

Om vakkundig uw paardenvrachtwagen te repareren is de werkplaats bij Noddevelt professioneel ingericht. Onze monteurs hebben allemaal affiniteit met paarden en daardoor een groot inlevingsvermogen om tot een goede oplossing te komen bij problemen. Door de jarenlange ervaring hebben zij zich kunnen specialiseren in het onderhouden van paardenvrachtauto’s.

Advies: periodiek controleren paardenvrachtwagen

Wij adviseren u om de inrichting van uw paardenvrachtwagen om de twee jaar na te laten kijken. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige paardenvrachtwagen op weg gaat. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grotere problemen die u veel meer geld kosten.

Onderhoudsbeurt of reparatie aan uw paardenvrachtwagen

Uw paardenvrachtwagen is na onderhoud bij ons op en top in orde en wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Neem vandaag nog contact met ons op. We maken graag vrijblijvend een offerte. Reparaties voeren we uit in overleg met de klant. Zo staat u nooit voor onplezierige verrassingen. Ga naar contactformulier.
(NB: wij verzorgen géén APK keuringen of (motorische) reparaties aan de truck of de auto zelf, alleen aan de inrichting en opbouw.)
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.