Reparatie en onderhoud paardenvrachtwagens 

Een goed onderhouden paardenvrachtwagen zorgt er voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, wanneer u onderweg bent met uw paard. Onderhoud daarom uw paardenvrachtwagen regelmatig. Hieronder kunt u verschillende onderdelen vinden om zelf uw paardenvrachtwagen op te knappen.Houten bodem en wanden van paardenvrachtwagen vervangen.

Het kan voorkomen dat de vloer van uw paardenvrachtwagens rot is. Als de rest van de paardenvrachtauto in goede staat is, besluiten klanten vaak om de houten vloer te vervangen door een aluminium bodem. Door het hout van uw paardenvrachtwagen te vervangen door aluminium, rot de paardenvrachtwagen niet meer en gaat deze nog jaren mee. Door rubberen trapbescherming aan te brengen in uw paardenvrachtwagen blijven de wanden veel langer in goede staat. Er komen geen beschadigingen en hiermee voorkomt u het rotten van houten wanden. Om een paard veilig te vervoeren is een antislip-vloer belangrijk. Voor paardenvrachtwagens bieden wij een rubberen gietvloer of diverse rubber paardenvrachtwagenmatten aan.

Verlichting paardenvrachtwagen

Verlichting is een essentieel onderdeel van uw paardenvrachtauto. Het is essentieel voor uw zichtbaarheid op de weg, en dus voor uw veiligheid. Daarnaast zal een goede verlichting in de paardenvrachtwagen het laden van uw paard bevorderen. Een paard loopt namelijk het makkelijkst van een donkere naar lichte omgeving.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.