Verstelbare aluminium schotten tweepaards vrachtauto

Deze Mercedes Sprinter tweepaards-vrachtauto hebben we voor familie Verhagen ingericht. Bij de tweepaards-vrachtauto met light distribution box (LD-Box) is er voor gekozen om de aluminium schotten zo te plaatsen dat de paarden achterwaarts staan. Tijdens het reizen zorgt een goede gewichtsverdeling voor rijcomfort. De aluminium schotten in de paardenvrachtwagen hebben we zo gemaakt, dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Indien er met één paard gereisd wordt, kan deze in het midden van de laadvloer geplaatst worden. Als er twee paarden geladen zijn, worden de twee aluminium schotten eenvoudig verplaatst zodat de twee paarden ieder tegen een buitenwand aan staan. In het midden blijft er een pad vrij om toebehoren in de overbouw van de cabine te leggen. Om de paardenvrachtauto een ruimtelijk uitstraling te geven, zijn aan de aluminium schotten doorzichtige rubber matten bevestigd voor trapbescherming.

Inrichting

De RVS buizen om de boxen / stands te kunnen sluiten zijn uitschuifbaar, zodat ze op elke breedte van de box passen. De draaiende zadelkast, gemaakt van aluminium hoekprofielen en witte houten platen, zorgt ervoor dat er meer plaats is in de paardenauto om de paarden te poetsen en op te zadelen. Zeker bij slecht weer is dat aangenaam. Voor extra ventilatie hebben we in deze paardenvrachtwagen naast twee halfzakkende ramen, een dakluik met ingebouwde ventilator gemaakt.

Montage

Noddevelt kan een nieuw aluminium schot in uw paardenvrachtwagen plaatsen of vervangen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Aluminium schotten te koop

Noddevelt maakt aluminium schotten op maat, maar ook kunt aluminium profielen bij ons kopen om zelf uw paardenwagen in te richten of aan te passen. Kijk eens in onderstaand overzicht voor aluminium profielen.

Kijk ook eens bij inrichting paardenvrachtwagen of vierkante ramen voor paardenwagens.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.