Lijm en kit paardenvrachtwagens

Noddevelt is het adres voor alle benodigdheden rondom de verlijming of afdichting respectievelijk aan of van uw paardenvrachtwagen. Bij ons vindt u ook kitten en lijmen voor paardenvrachtwagens. Kijk in het onderstaande overzicht voor ms-polymeerkit, siliconenkit en verschillende lijmen, zoals contact tix lijm en ms-floor voor de vloeren en wanden van paardenvrachtwagens.

Webshop Lijm & Kit


Door afdichting voorkomt u rotting van uw vloer

Vaak moet de houten vloer van een paardenvrachtwagen vervangen worden, omdat deze is gaan rotten. Door een rubbermat in de paardenvrachtwagen te verlijmen, voorkomt u dat condens en urine tussen de ondervloer en de rubbermat komt. Indien de naden tussen de mat en de paardenvrachtwagen-wand afgekit worden, zal de houten bodem veel langer meegaan. Het is ook mogelijk een aluminium vloer in uw paardenvrachtwagen te (laten) plaatsen, waarmee u een duurzame bodem creeert. Voor aluminium vloeren of het laten plaatsen van aluminium vloeren, kunt u bij Noddevelt terecht.

Waterdichte vloer in de paardenvrachtwagen

Volgens de huidige milieueisen dienen paardenvrachtwagens te beschikken over een vloeistofdichte vloer. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop een vloeistofdichte vloer kunt realiseren. Met een rubber gietvloer kan men een waterdichte vloer in de paardenvrachtwagen creëren. Anderzijds is het ook mogelijk de huidige vloer te beschermen door het verlijmen en afkitten van een rubbermat in de paardenvrachtwagen.

Lijm en kit voor paardenvrachtwagens te koop

Koop bij Noddevelt voordelig kit en lijm voor de paardenvrachtwagens. Wij kunnen het eventueel voor u verzenden.

Ga naar gamma lijm en kit

In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten lijmen en kitten voor paardentrailers.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.