RS9 Trailermat 1,34 x 3,20m

Afmeting: 1340x3200x8mm
Zwart
Materiaal: Rubber

Kant en klare rubber antislipmat trailer. 

De kant en klare antislipmat voor uw paardentrailer hebben we op rol, deze kan op elke lengte en/of breedte worden afgesneden. 

Kwaliteit

Met deze mat kunt u de paarden trailer voorzien van een vloer mat die uit één stuk rubber bestaat. De antislipmat voor uw trailer beschikken over goede antislip, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslag profiel van de antislip trailermat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Deze kant en klare antislipmat zijn eenvoudig op maat te snijden en hebben een inlage, die de mat extra sterkt maakt.

Verlijmen of los leggen

U kunt dit rubber zowel los leggen, als vloeistof dicht verlijmen. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. Vloeistofdicht verlijmd geeft een betere bescherming voor een houten ondervloer. De textiel afdruk aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de aluminium of houten vloer van de paardentrailer mogelijk.

Comfort paard

De rubber antislipmat voor de paardentrailer heeft een verende eigenschap. Het is comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of kunststof coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte rubber vloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven. 

Voor de trailer hebben we tevens de kant en klare antislipmat 1,80 x 3,30m, antislipmat 1,66 x 3,20m en aluminium vloer planken in ons assortiment.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.