Aluminium profielen voor paardenvrachtwagens

Bij Noddevelt vindt u alles voor een perfecte afwerking van uw paardenvrachtwagen. Zo vindt u bij ons aluminium vloerprofielen en aluminium wandprofielen voor paardenvrachtwagens. Tevens kunnen wij u voorzien van aluminium eindprofielen voor de opbouw of reparatie van uw paardenvrachtwagen. Naast aluminium profielen voor paardenvrachtwagens kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorende producten zoals bijvoorbeeld rubber matten en ramen. Bestel bij Noddevelt voordelig uw aluminium profielen voor paardenvrachtwagens. Eventueel zagen wij de alu profielen en leveren we het op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Overzicht Aluminium Profielen


Aluminium laadklep paardenvrachtwagen  

Bij aluminium is de verhouding sterkte/gewicht gunstig en daardoor uitermate geschikt als materiaal voor onderdelen van uw paardenvrachtwagen, zoals bijvoorbeeld de laadklep van de vrachtwagen. Met aluminium profiel bouwt u een sterke aluminium laadklep aan de paardenvrachtwagen die toch nog relatief licht is. Een lichte aluminium laadklep krijgt u makkelijker in beweging.

Aluminium vloer paardenvrachtwagen  

Met aluminium vloerplanken kunt u in uw paardenvrachtwagen een bodem maken die niet meer wegrot. Onze aluminium vloerplanken zijn speciaal gemaakt voor paardenvrachtwagens. Ze zijn sterk en licht en gemakkelijk te plaatsen. De aluminium planken zijn leverbaar in lengtes tot 7,5 meter.

Aluminium tussenschotten in paardenvrachtwagen  

In de bouw van paardenvrachtwagens is aluminium niet meer weg te denken. De perfecte combinatie van duurzaam materiaal en toch lichtgewicht, is aluminium uitermate geschikt voor diverse onderdelen in paardenvrachtwagens. Zo wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van aluminium vloerprofielen, aluminium wanden, hoekprofielen, en aluminium scharnieren en dakplaten. Ook randen, hoeken en overgangen van verschillende materialen in de paardenvrachtwagen kunnen perfect afgewerkt worden met aluminium profielen. De aluminium profielen voor paardenvrachtwagens zijn in verschillende maten en vormen te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld aluminium tussenschotten van de paardenvrachtwagen perfect afwerken. De meeste profielen zijn geanodiseerd (zilvergrijze kleur) te verkrijgen, zodat u niet meer hoeft te verven of spuiten. Aluminium is sterk, licht, slijtvast en roestbestendig. Kortom ideaal om goed, mooi en duurzaam uw paardenvrachtwagen af te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Grote assortiment aluminium producten  

Er zijn verschillende onderdelen van paardenvrachtwagens waarin aluminium kan worden toegepast. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan aluminium tussenwanden voor zadelkamer en living, maar ook aluminium zijwand profielen en deurprofielen. Bij Noddevelt vindt u tevens aluminium dakplaten, aluminium sloten en scharnieren, en aluminium hang- en sluitwerk.

Aluminium profielen op maat kopen  

Koop bij Noddevelt voordelig aluminium voor de paardenvrachtwagen. Wij kunnen het eventueel voor u op maat zagen.

Ga naar aluminium paardenvrachtwagen profielen te koop

In ons assortiment vindt u ook veel soorten aluminium planken en profielen voor paardentrailers.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.