RS9 Trailermat 1,66 x 3,20m

Afmeting: 1660x3200x8mm
Zwart
Materiaal: Rubber

Kant en klare antislip antislipvloer trailer

1,66 m x 3,20 m, 8 mm dik.

Goede antislip

Met deze antislipvloer kunt u de paardentrailer voorzien van een rubberen vloermat die uit één stuk bestaat. De antislipvloer beschikken over goede antislip, zowel in droge als natte staat. Door het hamerslag profiel van de trailermat kunt u deze eenvoudig schoonmaken. Deze kant en klare antislipvloer voor uw trailer heeft een inlage, die de mat extra sterkt maakt.
We hebben ook de kant en klare trailermat 1,80 x 3,30m, trailermat 1,34 x 3,20m en een rubbermat voor laadklep in ons assortiment.

Comfortabel

De antislipvloer voor de paardentrailer heeft een verende eigenschap. Het is comfortabeler voor uw paard om op te staan dan een harde houten of kunststof coating ondergrond. Het paard zal beter uitgerust op de plaats van bestemming komen. Ten tweede, mocht het paard om wat voor reden dan ook ten val komen tijdens het vervoer, dan zal een zachte antislipvloer in de paardentrailer ook minder snel schaafwonden en blessures geven.

Vloeistofdicht

U kunt deze antislipvloer zowel los leggen, als vloeistof dicht verlijmen. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. Vloeistofdicht verlijmd geeft een betere bescherming voor een houten ondervloer. De antislipvloer is eenvoudig op maat te snijden. De textiel afdruk aan de onderzijde van de mat maakt een goede verlijming op de houten of aluminium bodem van de paardentrailer mogelijk.

Tevens hebben we aluminium vloerplanken voor trailers in ons assortiment.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.