Inrichting paardenvrachtauto met scharnierende rok

Deze vierpaards-paardenvrachtauto voor familie Kouwenberg hebben we voorzien van een aluminium scharnierende onderrok. Door middel van gasveren kan de volledige rok omhoog gezet worden, waardoor bagage makkelijk kan worden opgeslagen in de extra laadbakken. Dit is ook zeer handig in het gebruik van de paardenwagen, zoals bij het vullen van de watertank, het laden van de accu’s, het pakken van het reservewiel, of bij het schoonmaken van de paardenvrachtauto.

Ontwerp paardenwagen

Het design van de onderrok loopt door in de kanteltrap onder de buitendeur van de living en in de deur van de zadelkast. Dit geeft de inrichting van de paardenvrachtwagen een moderne uitstraling. Om de laadbak optimaal te gebruiken voor paarden en een grote living te kunnen creëren, is bij deze paardenvrachtauto gekozen voor een zadelkast aan de zijkant. De zadelkast loopt onder de laadvloer door tot aan de chassisbalk.

Verlichting voor paardenvrachtwagen

De gehele paardenvrachtauto is zowel binnen als buiten voorzien van LED verlichting. Het voordeel van LED verlichting in een paardenvrachtwagen is dat LED veel licht geeft maar tegelijkertijd weinig stroom nodig heeft. De accu’s zijn minder snel leeg, dus het is geen probleem als de motor van de vrachtauto niet draait.

Paardenwagen ramen

Vier halfzakkende ramen aan de voorkant en vier schuivende ramen aan de achterkant in de paardenvrachtwagen zorgen voor voldoende licht en ventilatie in het paardengedeelte. In de living zijn twee grote schuivende ramen gebouwd.

Montage

Noddevelt kan u helpen bij het inrichten van uw paardenvrachtwagen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Onderdelen voor inrichting paardenwagen te koop

Bij Noddevelt kunt u alle onderdelen voor het inrichten van uw paardenvrachtwagen kopen om zelf reparaties of verbouwingen aan uw paardenwagen te doen. Kijk eens in onderstaand overzicht als u zelf uw paardenvrachtwagen wilt inrichten.

Kijk ook eens bij aluminium schotten of vierkante ramen voor paardenwagens.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.