Halfzakkend Raam 45x60

Afmeting: 450x600
Zwart
Materiaal: Aluminium

Halfzakkend raam 450 x 600.

Dit paardenvrachtwagen-raam is een kwalitatief hoogstaand product. Deze ramen kunnen naast licht inval ook voor ventilatie van uw paardenvrachtauto zorgen. Het is dus een ideaal product om het verblijf van uw paard op de vrachtauto aangenaam te maken.

Koop hier direct in onze nieuwe webshop halfzakkende ramen voor de paardenwagen.

Koop nu

Plaatsen

Bij het raam wordt een klemlijst meegeleverd, waardoor het makkelijk te monteren is. De klemlijst zijn al voorgeboord en het buitenframe van het raam bevat gaten met m4 schroefdraad. Alle paardenvrachtwagen-ramen uit ons assortiment hebben een klemsysteem profiel, geschikt voor montage in een wand van 18 tot en met 50 mm. Uit de praktijk is gebleken dat de montage van onze ramen minstens twee keer zo snel gaat, dan van andere raamsystemen. Een raam kan in enkele minuten gemonteerd worden in uw paardenvrachtwagen!

Eigenschappen

De halfzakkende ramen zijn voorzien van 5 mm dik, grijs getint glas, met E-keurmerk. De aluminium delen zijn zwart gecoat. Het aluminium profiel waarin het glas is gemonteerd garandeert een lekkagevrije werking en is ongevoelig voor eventuele vuilophoping in het schuifkanaal. Optioneel zijn de ramen te voorzien van een traliewerk. Het traliewerk bestaat uit een zwart gecoat aluminium montageset en vijf roestvrij stalen buizen. Tegen meerprijs zijn de ramen in iedere gewenste RAL kleur te leveren. Ook kunnen wij hoogglans gepolijst aluminium ramen leveren. 

Technische gegevens

  • Afmeting: 450x600
  • Kleur: Zwart gecoat
  • Raam: grijs getint glas. 

Bent u op zoek naar een halfzakkend raam 450x600 met tralies, kijk dan hier. 
Ook hebben we in ons assortiment schuiframen van 450x300

Eventueel een andere afmeting? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.