Schuivend raam 45x30

Afmeting: 450x300
Zwart
Materiaal: Aluminium

Schuivende raam 450 x 300

De paardenvrachtauto-ramen zijn leverbaar voor montage links of rechts. Bij bestelling dient u expliciet aan te geven of u een linkse (bestuurders zijde) of rechtse (passagiers zijde) raam nodig heeft. Deze paardenvrachtauto-raam is een kwalitatief hoogstaand product, en wordt geheel in Nederland geproduceerd. De ramen kunnen naast licht inval ook voor ventilatie van uw paardenvrachtauto zorgen. Het is dus een ideaal product om het verblijf van uw paard op de vrachtauto aangenaam te maken.

Koop hier direct in onze nieuwe webshop schuifraam 450x300.

Koop direct

Montage

Bij het raam wordt een klemlijst meegeleverd, waardoor het makkelijk te monteren is. De klemlijst zijn al voorgeboord en het buitenframe van het raam bevat gaten met m4 schroefdraad. Alle paardenvrachtauto-ramen uit ons assortiment hebben een klemsysteem profiel, geschikt voor montage in een wand van 18 tot en met 50 mm. Uit de praktijk is gebleken dat de montage van onze ramen minstens twee keer zo snel gaat, dan van andere raamsystemen. Een raam kan in enkele minuten gemonteerd worden in uw paardenvrachtauto!

Eigenschappen

De schuivende ramen zijn voorzien van 5 mm dik, grijs getint glas, met E-keurmerk. De aluminium delen zijn zwart gecoat. Het aluminium profiel waarin het glas is gemonteerd garandeert een lekkagevrije werking en is ongevoelig voor eventuele vuilophoping in het schuifkanaal. Dit schuivende raam kan in drie verschillende standen geopend worden.

Technische gegevens: 

  • Afmeting: 450 x 300
  • Kleur: Zwart Gecoat
  • Raam: Grijs getint glas. 
  • Optioneel: De ramen kunnen voorzien worden van een traliewerk. Het traliewerk bestaat uit een zwart gecoat aluminium montageset en twee horizontale roestvrij stalen buizen.

Op zoek naar een halfzakkend raam, klik dan hier. 
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.