Reparatie set gietvloer paardenwagen

Voor het repareren van 1m2
Zwart/bruin

Reparatieset rubber gietvloer voor ca. 1 m2 en 12mm dik

Speciaal voor het repareren van de giet of smeer vloer in uw paardenvrachtwagen verkopen wij reparatiesets. Met deze 4-componenten rubber gietvloer kunt u, de rubber vloer in uw paardenvrachtwagen prima repareren. 

Ga hier direct in onze nieuwe webshop rubber gietvloer voor reparatie van de paardenwagen:

Koop direct

Eigenschappen:

  • Speciaal voor het repareren van de giet of smeer vloer in uw paardentrailer of paardenvrachtauto verkopen wij reparatiesets. 
  • Vloeistofdicht
  • Hoge chemische weerstand
  • antislip

Verwerking:

De vloer dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn voor u de rubber gietvloer in uw paardenwagen of paarden trailer giet. Maximale verwerkingstijd is 20 minuten. De temperatuur tijdens verwerken dient tussen de 10°C - 25°C te zijn. Niet verwerken in vochtige omgeving. Beton/cement vloer min 28 dagen oud, maximaal 4% vocht. Bij Betonplex of soortgelijke materialen harde toplaag door schuren verwijderen. Houten planken eerst voorzien van minimaal 8mm multiplex. Metalen en aluminium dienen roest / corrosie-vrij te zijn. Naden in ondervloer afdichten. Na droging en eventuele egalisatie van de ondergrond primer plaatsen op basis van epoxyharsen, die zorgt voor een goede verankering tussen gietvloer en ondervloer. Na 24 uur de 4 componenten ter plaatse mengen en gieten. De rubber gietvloer heeft zijn mechanische resistentie na 2 dagen en zijn chemische resistentie na 4 dagen uitharding.

Samenstelling:

1 set gietvloer: 7,5kg polyurethaan hard, 1,13kg verharder, 4,06kg rubber granulaat, en 4,06kg kwartsgranulaat.

Bekijk hier ons totale assortiment rubber gietvloer.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.