TB8 Rubber op rol paardenwagen

Diverse lengtes en breedtes
Zwart
Materiaal: Rubber

Nieuwe transportband, 8 mm dik, 1,40m breed en maximaal 50m op rol.


Een rubber transportband mat beschermt uw paard én paardenvrachtwagen, trailer of stal. Dit rubber is slijtvast en verschrikkelijk sterk doordat het meerdere nylon inlagen heeft. Het vangt met gemak het slaan van uw paard op en beschermt de wand. Paarden trappen dit rubber niet stuk, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Paardentrailer of vrachtwagen

In een paardentrailer of vrachtwagen kunt u de tweedehands rubber transportband verlijmen met lijm of kit. Voor het verlijmen hebben wij speciale lijm en kit in ons assortiment. De transportband zal de levensduur van uw paardenvrachtwagen of trailer aanzienlijk verlengen.

Toepassingen 

  • paardentrailers 
  • paardenvrachtauto’s 
  • paardenstallen 
  • wasplaatsen 
  • longeercirkels 
  • rijbakken 

Transportband paardenstal

In paardenstallen en op wasplaatsen kunt u gebruikte transport band het beste op een houten lat of balk tegen de wand of muur monteren. Wanneer de rubber matten los hangen, hebben de rubbermatten de ruimte om de klap van het paard op te vangen, hierdoor zal het meer bescherming aan uw paard geven en de stal heel blijven. Nieuwe transportband is een sterk rubber product dat zeer geschikt is voor trapbescherming

Kijk ook eens bij onze gebruikte transportbanden.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.